Dutch tunnel engineering team

Vincent Kouwenberg

Mijn naam is Vincent Kouwenberg en ik ben Werkstudent bij DTE. Ik ben een derdejaarsstudent aan de Hogeschool Rotterdam en ik volg een versneld Bouwkunde traject. Via detacheringsbureau Enginear ben ik bij DTE terecht gekomen. Mijn voornaamste taak bij DTE is om het proces van tekeningen bij AutoCAD te optimaliseren. Daarnaast ondersteun ik de Engineers bij het maken van berekeningen en de Tekenaars bij het ontwerpen van boringen. Het werk bij DTE biedt mij kansen  om mijzelf te ontwikkelen. De civiele sector heeft veel raakvlakken met Bouwkunde, maar het blijft toch een goede uitdaging voor mij.

Het kleine team van DTE spreekt mij erg aan vanwege het directe contact wat je hebt met de collega’s. Er heerst een informele, maar ook gestructureerde werksfeer waar ik graag in werk.

Als werkstudent is het goed te combineren met mijn studie en waar nodig denkt DTE ook mee, zodat ik voldoende tijd heb voor zowel mijn studie als voor het werk. Het is zeker een aanrader voor studenten om zo’n traject aan te gaan!

Vincent 2
Heeft u een vraag?