Dutch tunnel engineering team
Rosella Krot

Rosella Krot

Directeur

Mijn naam is Rosella Krot en ik ben de directeur van DTE. Ik kreeg de kans om op 26-jarige leeftijd de bedrijfsleider van een ingenieursbureau te worden. Lees hier meer over mijn verhaal.

Pascal Timman

Tekenaar

Ik ben Pascal Timman en werkzaam als Tekenaar. Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat mijn passie ligt bij het tekenen. Lees hier meer over mijn verhaal.

erik lakeman dte team

Erik Lakeman

Senior Engineer

Ik ben Erik Lakeman en werkzaam als Senior Engineer. Na 19 jaar in de aannemerij gewerkt te hebben was het tijd voor een nieuwe richting, DTE. Lees hier meer over mijn verhaal.

Niek van Es

Tekenaar

Ik ben Niek van Es en ik werk als Tekenaar bij DTE. Mijn voornaamste taak bij DTE is het tekenen van ondergrondse infra, waaronder gesloten-, openfront-boringen. Lees hier meer over mijn verhaal.

Vincent 2

Vincent Kouwenberg

Ontwerper

Ik ben Vincent Kouwenberg en ik werk als Ontwerper bij DTE. Mijn voornaamste taak bij DTE is om het proces van tekeningen bij AutoCAD te optimaliseren. Lees hier meer over mijn verhaal.

Linda Dupain

Junior Engineer

Ik ben Linda Dupain en werk bij DTE als Junior Engineer. Lees hier meer over mijn verhaal.

Julio Dume

Medior Engineer

Ik ben Julio A. Dume de Jesus en ik werk als Medior Engineer bij DTE. Ik verzorg onder andere het geotechnisch rekenwerk. Lees hier meer over mijn verhaal.

Rens Bloeme

Junior Engineer

Ik ben Rens Bloeme en ik ben werkzaam als Junior Engineer. De werkzaamheden bij DTE geven mij de kans mijn passie voor grondmechanica verder te ontwikkelen. Lees hier meer over mijn verhaal.

DTE Olaf Hoogenboom

Olaf Hoogenboom

Junior Engineer

Mijn naam is Olaf Hoogenboom en ik werk als junior engineer bij DTE sinds Januari 2020. In april 2019 heb ik mijn studie Civiele Techniek afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Lees hier meer over mijn verhaal.

Heeft u een vraag voor ons?