Dutch tunnel engineering team

Niek van Es

Mijn naam is Niek van Es en ik ben werkzaam als Tekenaar bij DTE. In 2006 rondde ik mijn MBO Bouwkunde af bij het ROC Midden Nederland in Utrecht. Als tekenaar vind ik het leuk om er achter te komen wat er aan materialen allemaal nodig is en welke stappen er genomen moeten worden om een bouwproject te realiseren.

Via een detacheerder ben ik terecht gekomen bij DTE. Eerder heb ik gewerkt als Bouwkundig Tekenaar en Werkvoorbereider. Bij DTE teken ik ondergrondse infra, waaronder gesloten-, openfront-boringen en andere ondergrondse bouwprojecten. De plek waar werkzaamheden worden verricht breng ik in kaart waardoor het werk door middel van de tekeningen goed kan worden uitgevoerd.

Mijn collega’s zijn gezellig en erg vriendelijk, waardoor ik mij op mijn gemak voel binnen het team. Ik merk dat ik elke dag meer en meer leer van mijn werk en het team. Door het opdoen van nieuwe kennis en vaardigheden hoop ik bij te kunnen dragen om elke opdracht uitvoerbaar te kunnen aanleveren!

Wilt u kennismaken?