Header-kabels-en-leidingen zwart wit

Kabels & leidingen

De transport van elektriciteit, gas, water en digitale data gaat via kabels en leidingen. Voor de aanleg van een volledig tracé zijn er verschillende uitdagingen. DTE verzorgt voor u de volledige engineering door het uitvoeren van aansluitende projectoplossingen.

Het ontwerpen van het tracé van kabels en leidingen is meer dan alleen het leggen van de kabels en leidingen. Er moet rekening worden gehouden met de aansluitlocaties en de bijbehorende hulpstukken in de kabels en leidingen.

Kabels en leidingen kunnen op diverse manieren aangelegd worden, namelijk door een sleuf, boring, inpandig en in kabel- en leidingtunnels. Het ontwerpen en aanleggen van tracés kunnen betrekking hebben op gasleidingen, waterleidingen, blusleidingen, warmtenetten en warmte-koude opslag in diverse materiaalsoorten.

DTE is door zijn deskundigheid op het gebied van sleufloze technieken en geotechniek breed georiënteerd in de mogelijkheden voor het ontwerpen, aanbrengen en beheren van kabels en leidingen. Door kennis van de laatste uitvoeringstechnieken en de actieve rol in de ontwikkelingen in nieuwe aanleg- en verwijdertechnieken, vinden wij de beste project specifieke oplossingen.

Wij helpen en ondersteunen u met het ontwerp tot aan de opleveringsfase. Meer weten over kabels en leidingen? Neem contact met ons op!

Rosella Krot | Directeur

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten of heeft u een vraag?

Meer informatie over kabels en leidingen?