Dutch tunnel engineering disciplines

Disciplines

DE KENNIS EN KUNDE VAN DTE

Wij verdelen ons werk in drie disciplines: Geotechnische constructies, Sleufloze technieken en Kabels & leidingen. Wij ondersteunen u in deze drie disciplines, maar ook op de raakvlakken met andere disciplines.

Geotechnische constructies

Geotechnische constructies

Geotechnische constructies

Geotechnische constructies vragen om kennis van de grond waarin zij gerealiseerd worden. DTE maakt het onzichtbare zichtbaar in de voorbereidende fase. De vertaalslag die DTE maakt van theorie naar praktijk zorgt ervoor dat u werkt met zekerheid, efficiëntie en met een aanzienlijke reductie op faalkansen.

Sleufloze technieken

Sleufloze technieken

Sleufloze technieken

Ondergrondse infrastructuur aanbrengen middels sleufloze technieken? DTE ondersteunt elk boorproject, van het eerste concept tot en met het uitvoeringsontwerp. Onze ingenieurs zijn experts op het gebied van alle boortechnieken. Hulp nodig bij vergunningsaanvragen? Ook daarbij staan wij voor u klaar.

Kabels & leidingen

Kabels & leidingen

Kabels & leidingen

DTE is specialist op het gebied van kabels en leidingen. Of het nu gaat om transport van elektriciteit, gas, (vuil)water of data, onze ingenieurs werken vanuit praktijk. Wij weten wat nodig is voor huisaansluitingen, maar ook voor tracés van 40 kilometer. Van de ontwerp- tot en met de uitvoeringsfase staat DTE de klant terzijde.

Olaf Hoogenboom | Junior Engineer

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten of heeft u een vraag?

Bent u geïnteresseerd in een van onze disciplines of heeft u een vraag?